Over ons

Wat we doen

Nationale en internationale klanten voorzien van de juiste kennis en hulpmiddelen, zodat zij voldoen aan de privacywetgeving (AVG). Dat is wat wij ruim 5 jaar dagelijks doen. We hebben een stevig aandeel in de life sciences & health care, in de automotive industrie, de publieke sector en in de industriële dienstverlening. Organisaties kunnen met al hun privacyvraagstukken bij ons terecht. Denk aan het uitvoeren van een assessment, implementatie, governance, DPO-as-a- service en educatie. Deze diversiteit aan diensten en oplossingen bieden jou volop mogelijkheden.

Wat ons uniek maakt

Bij DPO Consultancy werken we op basis van gelijkwaardigheid. Aan formele senioriteit doen we niet. Bij ons is iedereen privacy & data protection consultant, ongeacht het aantal jaren ervaring. Daarom ga je direct met flinke projecten aan de slag, zonder dat we je in het diepe gooien. Met oog voor jouw potentie investeren wij in je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier helpen wij jou en onze klanten vooruit.

Waar wij voor staan

Nooit uitgeleerd Nooit uitgeleerd

Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom krijg je vanaf de start goede begeleiding. Het maken van fouten en elkaar durven uitdagen horen daar ook bij. De grote diversiteit aan klanten maakt dat je iedere dag leert. Wil jij weten waarom Ronald nooit is uitgeleerd? Ontdek het in zijn verhaal.

Samen Samen

In onze platte organisatie is iedereen gelijk en werken we veel samen. Onderlinge competitie komt niet voor. Belangrijke beslissingen worden in samenspraak genomen. Op deze manier bouwt iedereen mee aan de organisatie. Benieuwd hoe Philippe dit ervaart? Lees dan deze blog.

Education Vrijheid

Zelf je eigen planning bepalen en projecten op jouw manier aanvliegen? Daar krijg je bij ons alle ruimte voor. Daarnaast neem jij bij klanten de verantwoordelijkheid en voer je werkzaamheden zelfstandig uit. Nieuwsgierig wat vrijheid in het werk voor Dounia betekent? Lees dan haar verhaal.

Het team

DPO Consultancy bestaat uit zo’n 16 personen. Een diverse groep collega’s met elk zijn/haar eigen specialisme. De grote motivatie voor succes en de bereidheid om elkaar altijd te helpen, is kenmerkend voor het team. Daarnaast staan we open voor verbeteringen en is er ruimte voor eigen inbreng. We doen het écht samen. Dit gecombineerd met een platte organisatiestructuur en ruimte voor ondernemerschap zorgt voor een fijne werksfeer.

Wie zijn wij
Vacatures
Ontdek jouw mogelijkheden

Het vakgebied van privacy en dataprotectie is vrij jong. Naast de maatschappelijke relevantie biedt jou dit enorm veel kansen. Ontdek hoe jij impact kunt maken!

Bekijk onze vacatures